Пожар в многоетажна сграда в Дубай (ВИДЕО)

19:44, 13 май 18 / Свят 25 485 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Многоетажна жилищна сграда в Дубай бе обхваната в пламъци по време на пясъчна буря, която засегна голяма част от Обединените арабски емирства (ОАЕ), предаде Асошиейтед прес.

Видеоклипове бяха широко разпространени в социалните медии, показвайки новоизградената сграда в района на марината в Дубай, погълната от пламъци. Случката се е разиграла по-рано днес 13.05.2018-та година. В резултат на пожара в 15-етажната сграда "Дзен тауър" в запрашеното от бурята небе се изви гъст стълб пушек. Полицията отцепи района, докато хората бягаха на улицата. По думите на ръководителя на службата за защита на населението в Дубай пожарникарите дошли за шест минути, а след това за 45 минути са загасили пожара. Никой не е пострадал.

Дубай прие нови правила за пожарна безопасност през 2017-та година. Правила, които изискват при строежа на сгради да бъдат изградени по-огнеупорни облицовки.

 

[[{"fid":"108365","view_mode":"video_standart","fields":{"format":"video_standart","field_video_description[und][0][value]":""},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"video_standart","field_video_description[und][0][value]":""}},"attributes":{"alt":"Massive fire in Zen Tower Dubai Marina ","height":526,"width":1000,"class":"media-element file-video-standart","data-delta":"1"},"link_text":null}]]

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама