Джанет Джаксън праща полицаи при бившия си

18:20, 05 юни 18 / Любопитно 25 493 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Певицата Джанет Джаксън изпрати полицейски екип да провери дали синът й е в безопасност, докато е под грижите на баща си. Това потвърдиха органите на реда в Малибу, Калфирония пред сп. People.

Те са отишли в хотела, в който е настанен бившият съпруг на 52-годишната звезда - катарският бизнесмен Висам ал Мана. Полицаите не са открили нищо нередно и са оставили 17-месечния Иса в обятията на татко му.

Преди дни братът на Джанет и покойния Майкъл Джаксън – Робърт, разказа как певицата се безпокои да оставя детето само при Висам. Причината – наскоро бавачката се стреснала от „агресивното поведение“ на бизнесмена и се заключила в банята, откъдето звъннала на изпълнителката на Someone To Call My Lover за помощ.

Джанет и Ал Мана се разделиха след 5 години брак, само месец след раждането на наследника им. Иса проплака миналия януари, а певицата ревностно го пази от папараците.

Това е третият неуспешен брак на Джаксън. Първият съпруг на носителката на „Грами“ е певецът Джеймс Дебардж, а съвместният им живот продължава само една година. През 1991 г. тя се омъжва за танцьора Рене Елисондо.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама