Бебе на девет месеца е пострадало при катастрофа в Габрово

15:36, 06 юни 18 25 457 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Бебе на 9 месеца е пострадало при катастрофа на ул. "Индустриална" в Габрово. То е настанено с комоцио, без опасност за живота в местната болница, заедно с майка си - 30-годишна жителка на Ямбол. За лечение е постъпил и водачът на колата, с която се движели бебето и майката.

Инцидентът станал на 4 май около 12:30 часа между тежкотоварен автомобил „Пежо Боксер“, управляван от 28- годишен мъж от Габрово, лек автомобил „Форд Фиеста“, управляван от 31-годишен мъж от Ямбол, и лек автомобил „Рено Клио“.

Товарният автомобил и „Форд“-ът се движили в посока Северна индустриална зона, като водачът на лекия автомобил „Форд“ предприел маневра „завиване в обратна посока“. Водачът на движещия се след него товарен автомобил не успял своевременно да намали скоростта и да спре, като го ударил в лявата странична част.

В резултат на инерцията от удара, лекият автомобил преминал през насрещната лента и се блъснал в спрения на банкета лек автомобил „Рено“, с водач – 43-годишен мъж от Велико Търново. При инцидента пострадали водачът на „Форд“-а, който е с болки в областта на гръбначния стълб, и пътувалите с него 30-годишна жена от Ямбол, с фрактура на таза, и 9- месечно момиченце с комоцио.

На местопроизшествието е извършен оглед. Причините за инцидента са в процес на изясняване. Водачите са тествани за употреба на алкохол – техническото средство отчело нулеви резултати. По случая е образувано досъдебно производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама