Джаред Лето отново ще бъде Жокера

18:20, 06 юни 18 / Култура 25 409 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Актьорът Джаред Лето отново ще се превъплъти в образа на Жокера. Това стана ясно, след като от Warner Bros потвърдиха, че работят върху заглавие, фокусирано върху персонажа, за когото отново са обвързали фронтмена на 30 Seconds To Mars.

За първи път в ролята на зеленокосия герой Лето се появи в „Отряд самоубийци“ през 2016 г. Лентата не се отличи с особен потенциал. За сметка на това обаче певецът, преквалифицирал се в актьор, влезе в новинарските заглавия с ексцентричното си поведение по време на снимките. Да наеме човек, който да хвърли мъртво прасе върху екипа на продукцията по време на репетиции, да изпраща колети с куршуми и романтични писма, прикрепени към плъх са само част от налудничавите прояви на актьора. „Работих 6 месеца с този човек и нито веднъж не сме си казали и дума извън сценария. Така и не се запознах с истинския Джаред Лето”, обясни пред медии Уил Смит, когото видяхме като Дедшот в „Отряд самоубийци”.

Междувременно със своя лента ще се сдобие и Харли Куин, изиграна във филма от Марго Роби. По паралелна лента за историята на Жокера се работи и в момента от страна на Warner Bros. По първоначални планове обаче тя няма да бъде прикрепена към франчайза на „Отряд самоубийци“. В главната роля там ще видим Хоакин Финикс.

Снимките ще стартират през 2019 г.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама